2018 nu kör vi!

Hej alla fina!
Idag har det varit en ganska lugn dag, tagit några öl och spelat tv spel med bröderna, och nu ligger jag i sängen och ska snart sova, för imorgon äre till och gå upp tidigt och åka till Mårten för och fira nyår, en jäkla massa mat och efterätter ska lagas så det lär ta en hel dag.
Blir alltså ett lungt nyårsfirande med den bästa vännen någonsin, kan inte bli så mycket bättre.
 
Jag sa inför 2017 att det skulle bli mitt år då 2016 var fullständigt skit, men det blev inte riktigt som jag tänkte mig, så nu får jag hoppas på ett mycket bättre 2018.
Behandling pågån, ska någon gång nu framöver arbetsträna och utföra lite aktiviteter så jaq sakta men säkert börjar klättra upp mot toppen igen.
Jag önskar er alla en helt underbar nyårsfirande och hoppas ni får ett helt perfekt 2018.
 
Puss.

Behandlingen är påbörjad

Hejsan!
 
Idag påbörjades behandling på riktigt, var otroligt spännande men även så sjukt jobbigt och påfrestande, mycket känslor och minnen som kom upp som jag tidigare varit med om, men det är ju det som är själva grejen med KBT-
Så nu är det bara att hoppas på att det kommer börja visa lite resultat.
Sen efter mötet blev det lite shopping till lägenheten, lite krimskrams och även en blå sametsfotölj till sovrummet, så imorgon ska jag ställa iordning lite, nu börjar det äntligen kännas som en lägenhet, det tar tid men snart är jag förhoppningsvis klar, men jag hittar så mycket jag hela tiden vill ändra på.
Nu ska jag sova, har varit uppe sedan kl 6 så jag är ganska trött, godnatt.
 
Vi hörs!
 

En helt perfekt jul

Hej alla!
 
Idag kom jag hem efter 5 dagar av julfirande i Borgafjäll hos brorsan med familj. och jag hade det helt underbart med mycket god mat och fint sällskap.
Blev mycket lek med barnen och även myst med världens minsta hundar, och självklart blev jag så kär i dessa hundar att jag funderar på att köpa en när nästa kull kommer, så jag har tingat en redan. 
Lite spontant, med så sjukt kul.
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, för i morgon ska jag kliva upp kl 6 för att sedan ta bilen till Lycksele för min andra omgång av min KBT-behandling, sa bli så skönt att komma igång på riktigt med detta, förhoppningen är ju att jag ska få må lite bättre så jag håller alla tummar att det kommer funka för mig.
Kommer att skriva lite mer en annan dag om hur denna behandling gåt till och vad det ger för resultat för mig.
 
Vi hörs igen imorgon.
Puss.